Gezocht: props in Amsterdam, gevonden: Inez de Zwart

Op zoek naar props in Amsterdam? Voor theater, film of fotoshoot? Dan bent u bij Inez de Zwart aan het juiste adres. Wat u ook zoekt aan props of rekwisieten, welke sfeer, kleuren of materialen u ook voor ogen heeft, Inez kan het voor u vinden en denkt met u mee om er een geheel van te maken.

Decorontwerper


Props AmsterdamInez heeft veel verschillende decors ontworpen in veel verschillende stijlen en met gebruik van verschillende materialen. Ze heeft de decors en rekwisieten van diverse theatervoorstellingen verzorgd. Onder andere voor Jeugdtheater Hofplein, Jeugdproductiehuis Mangrove, Jeugdtheaterschool Teerschoof en Jeugdtheaterschool Rabarber. Voor voorstellingen van Jungle Book en Anne Frank en voor Duimelijntje en  Scrooge. Zeer diverse voorstellingen met zeer diverse decors en props in Amsterdam en omstreken.. Voor de videoclip White Swan van Lolly Jane Blue ontwierp zij een duistere sprookjesachtige setting. Voor de telefilm Skin heeft Inez diverse ruimtes ontworpen. Voor de kinderserie De Reiskoffer van de Cliniclowns was Inez betrokken bij de props en decors.

Naast decorontwerp en props in Amsterdam en omstreken voor theater en film doet Inez projecten op het gebied van interieurontwerp, productontwerp, vormgeving van evenementen en grafische vormgeving.

Ruimtelijk ontwerper

Inez de Zwart is ruimtelijk ontwerper, maar heeft ook eigen werk én ze werkt in opdracht. Zo heeft ze de aankleding van Skin en Cliniclowns verzorgd en heeft ze een sieraad voor de film ‘De Eetclub’ gemaakt. En wat denkt u bijvoorbeeld van taarten/patisserie als kleurrijke aankleding voor een fotoshoot? Ook dit kan Inez uitstekend verzorgen.