Ontwerper en illustrator in Utrecht en omgeving: Inez de Zwart

Bent u op zoek naar een illustrator in Utrecht en omgeving? Dan kunt u terecht bij Inez de Zwart. Inez de Zwart is illustrator en ruimtelijk ontwerper. Ze ontwerpt decors en ruimtes voor theater- en dans voorstellingen, voor videoclips en voor films en fotoshoots. Naast het ontwerpen en vormgeven van ruimte is Inez ook grafisch ontwerper. Inez studeerde Ruimtelijke Communicatie aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving St Joost in Breda.

Projecten

Illustrator UtrechtInez heeft tal van projecten gedaan, waaronder:

  • Productvormgeving
  • Grafische vormgeving
  • Interieurontwerp
  • Decorontwerp
  • Rekwisieten voor theater en film
  • Vormgeving van evenementen


Grafisch ontwerp

Inez is de ontwerper van Smeerkeesie kinderserVIES. Het ontwikkelen van het product, het ontwerp van de bordjes als het promotiemateriaal zijn van haar hand. Voor de populaire televisieserie Voetbalvrouwen ontwierp Inez een aantal logo’s voor de fictieve bedrijven die in de serie voorkomen.

Inez heeft posters en flyers ontworpen voor diverse voorstellingen van Jeugd Product Huis Mangrove. Zij was betrokken bij het grafisch ontwerp van de voorstellingen “Voorjaarsontwaken 2.0”, “Mariska” en “A Christmas Carol, een kerstverhaal met koopzegels”.

Illustraties

Inez maakte als illustrator in Utrecht een serie schilderijen en illustraties van dieren. Van Torrie de Tor tot Lezard Bleu. Ook in haar grafische ontwerpen gebruikt ze haar illustraties. Bijvoorbeeld in de flyer en poster van de voorstelling “Mariska” van Jeugd Productie Huis Mangrove.

Decorontwerper

Bent u op zoek naar een illustrator in Utrecht en omgeving? Dan bent u bij Inez de Zwart aan het juiste adres. Inez kijkt verder dan kaders en genre’s, ze kijkt naar mogelijkheden. Welk project u ook heeft, Inez kan u daarbij helpen.