Inez de Zwart: Illustrator in Amsterdam

Bent u op zoek naar een illustrator in Amsterdam en omgeving? Dan kunt u terecht bij Inez de Zwart. Inez de Zwart een veelzijdige ontwerper. Ze werkt als illustrator, grafisch vormgever en ruimtelijk ontwerper. Ze ontwerpt decors en ruimtes voor theater- en dans voorstellingen, videoclips en voor films en fotoshoots. Inez studeerde Ruimtelijke Communicatie aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving St Joost in Breda.

Illustrator in AmsterdamProjecten

Inez heeft op het gebied van vormgeving tal van projecten gedaan, waaronder:

  • Rekwisieten voor theater en film
  • Decorontwerp
  • Interieurontwerp
  • Productvormgeving
  • Grafische Vormgeving
  • Vormgeving van evenementen

Illustraties van dieren

Inez maakte als illustrator in Amsterdam een serie schilderijen en illustraties van dieren. Van Torrie de Tor tot Poussain Jaune. Ook in haar grafische ontwerpen gebruikt ze haar illustraties. Bijvoorbeeld in de flyer en poster van de voorstelling “Mariska” van Jeugd Productie Huis Mangrove.

Grafisch ontwerp

Als illustrator in Amsterdam is Inez ook de ontwerper van Smeerkeesie kinderserVIES. Het ontwikkelen van het product, het ontwerp van de bordjes als het promotiemateriaal zijn van haar hand. Inez heeft posters en flyers ontworpen voor diverse voorstellingen van Jeugd Product Huis Mangrove in Rotterdam. Zij was betrokken bij het grafisch ontwerp van de voorstellingen “Voorjaarsontwaken 2.0”, “Mariska” en “A Christmas Carol, een kerstverhaal met koopzegels”. Voor de populaire televisieserie Voetbalvrouwen ontwierp Inez een aantal fictieve bedrijfslogo’s.

Eigen werk

Inez heeft een eigen sieradenlijn “Vriesvak” waarbij horloges en elementen daarvan worden “ingevroren” in kunsthars. Als ware de tijd bevroren. Naast tijd kunnen ook herinneringen worden “ingevroren”. Inez maakt deze sieraden ook in opdracht.