Inez de Zwart: Grafisch Vormgever in Amersfoort

Inez de Zwart is ruimtelijk ontwerper en Grafisch Vormgever in Amersfoort. En eigenlijk veel meer dan dat.

Grafisch Vormgever AmersfoortProjecten

Inez heeft tal van projecten gedaan, waaronder:

  • Grafische Vormgeving
  • Decorontwerp
  • Rekwisieten voor theater en film
  • Productvormgeving
  • Vormgeving van evenementen
  • Interieurontwerp

Grafisch ontwerp

Als Grafische Vormgever in Amersfoort verzorgde Inez de Zwart zowel het ontwerp van de Smeerkeesie kinderbordjes als het promotiemateriaal. Ook heeft zij flyers en posters ontworpen voor Jeugdproductiehuis Mangrove in Rotterdam, bijvoorbeeld voor de voorstellingen “Mariska” en “A Christmas Carol, een kerstverhaal met koopzegels” en “Voorjaarsontwaken 2.0”. De logo’s van fictieve bedrijven in de serie Voetbalvrouwen zijn ook ontworpen door Inez.

Eigen werk

Inez’ eigen werk bestaat onder andere uit dierenschilderijen en -illustraties die in opdracht gemaakt kunnen worden en een eigen sieradenlijn met “ingevroren tijd”. Inez heeft in 2011 haar patisserie diploma gehaald. Haar taarten gebruikt ze bijvoorbeeld voor aankleding van fotoshoots of als rekwisiet.

Decorontwerp

Inez heeft een aantal decors en rekwisieten ontworpen. Onder andere voor diverse voorstellingen voor Jeugdproductiehuis Mangrove en Jeugdtheaterschool Rabarber. Ook verzorgde zij ontwerp en rekwisieten voor de telefilm Skin en de videoclip White Swan van Lolly Jane Blue.

Inez de Zwart is afgestudeerd aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving St Joost in Breda. Zij studeerde daar Ruimtelijke Communicatie.

Ben u op zoek naar een grafisch vormgever in Amersfoort? Een ontwerper waarbij de creativiteit niet in woord uit valt te drukken en die verder kijkt dan genres of labels? Dan bent bij Inez de Zwart aan het juiste adres.