Grafisch Ontwerp in Amersfoort: creativiteit buiten de lijntjes

Ruimtelijk vormgever Inez de Zwart, ook voor Grafisch Ontwerp in Amersfoort.

Inez de Zwart is ruimtelijk ontwerper. Ze ontwerpt decors en ruimtes voor theater- en dans voorstellingen, voor videoclips en voor films en fotoshoots.
Naast het ontwerpen en vormgeven van ruimte is Inez ook grafisch ontwerper. Inez studeerde Ruimtelijke Communicatie aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving St Joost in Breda.

ProjectenGrafisch Ontwerp Amersfoort


Inez heeft tal van projecten gedaan, waaronder:

  • Grafische Vormgeving
  • Productvormgeving
  • Interieurontwerp
  • Vormgeving van evenementen
  • Decorontwerp
  • Rekwisieten voor theater en film

Grafische Vormgeving

Zoek je naar Grafisch Ontwerp in Amersfoort dan kom je ook bij Inez de Zwart uit. Zij heeft posters en flyers ontworpen voor diverse voorstellingen van Jeugd Product Huis Mangrove in Rotterdam. Zij was betrokken bij het grafisch ontwerp van de voorstellingen “Voorjaarsontwaken 2.0”, “Mariska” en “A Christmas Carol, een kerstverhaal met koopzegels”. Voor de populaire televisieserie Voetbalvrouwen ontwierp Inez een aantal logo’s voor de fictieve bedrijven die in de serie voorkomen. Verder verzorgde Inez de Zwart zowel het ontwerp van de Smeerkeesie kinderbordjes als het promotiemateriaal.

Eigen werk

Inez’ eigen werk bestaat onder andere uit illustraties en schilderijen van dieren die in opdracht gemaakt kunnen worden en een eigen sieradenlijn met “ingevroren tijd”. Inez heeft in 2011 haar patisserie diploma gehaald. Haar taarten gebruikt ze bijvoorbeeld voor aankleding van fotoshoots of als rekwisiet.

Bent u op zoek naar een vormgever voor uw Grafisch Ontwerp in Amersfoort? Een ontwerper waarbij de creativiteit niet in woorden uit valt te drukken en die verder kijkt dan genres of labels? Dan bent bij Inez de Zwart aan het juiste adres.